Yasin Al-Mathurat Manzil

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267685

In Stock - 88  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.0000IN
Product Heigth: 7.5000IN
Product Weight: 0.1350KG
Sales price: RM 2.90
Price / kg:

Quick Overview

Sususan : Ustaz Ammar bin Lukman

Disemak dan Teliti Oleh: Dr.Mohd. Puzhi Usop

Muka Surat: 74

Dalam buku kecil ini digabungkan sekali doa-doa at-Ma'thurat at-wazifah at-kubra, ayat-ayat Manzi[ dan didahului dengan surah Yasin bagi memudahkan anda membawa kemana-mana untuk diamalkan ketiga-tiga gabungan bacaan dan doa ini.

Manzil mempunyai banyak kebaikan dan terbukti pada mereka yang mengamalkannya. Dari pengataman, manzil ini sangat mustajab untuk menyembuh penyakit khususnya yang ada kaitan dengan sihir dan kerasukan jin.
At-Ma'thurat merupakan wirid dan doa harian yang diamatkan oleh Rasulullah s.a.w. Baginda adalah orang yang paling mengetahui bertapa besarnya ganjaran yang diperolehi dari amalan doa dan wirid tersebut.
Wirid, doa, zikir dan istighfar datam AL-Ma'thurat ini akan memantapkan jiwa disamping memiliki keutamaan dalam segala aspek kehidupan. Mendidik hati agar sentiasa merindui kepada illahi dan memberi kelapangan hidup dan kesihatan jasmani.
AL-Ma'thurat boteh dibaca pada waktu pagi dan petang mengikut ruang waktu yang tersedia bagi seseorang.Wirid dan doa yang terkumput di dalamnya berdasarkan nas yang sahih dan berdasarkan amalan yang memang dilakukan oteh Rasulullah s.a.w.
 

Reviews

There are yet no reviews for this product.