Tip dan Petua Kecantikan Harian

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670268255

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4450KG
Sales price: RM 14.00
Price / kg:

Quick Overview

Penulis : Abdul Manan

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Disemak Oleh: Panek Editor Al-Hidayah

Muka Surat: 222

Setiap orang mesti mahu kelihatan kemas, anggun dan terserlah. Lebih-lebih lagi kaum hawa. Keinginan ini juga telah menggalakkan lagi kepesatan industri penjagaan kesihatan dan kecantikan diri. Di pasaran sekarang begitu banyak sekali produk-produk kecantikan seperti vitamin, kosmetik dan sebagainya. Malah pusat kecantikan tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan. Ini timbul kerana kesedaran dan keinginan individu untuk tampil anggun dan menyerlah.
Tidak dinafikan juga terdapat pihak yang sanggup mengambil kesempatan daripada permintaan dan kesedaran orang ramai ini dengan menghasilkan dan memasarkan barang kosmetik dan kecantikan yang mengandungi bahan berbahaya dan boleh mendatangkan implikasi bahaya kepada penggunanya.
Ada masyarakat yang peka dan sedar akan bahaya ini. Namun masih ramai yang tidak tahu bahayanya penggunaan bahan terlarang ini. Mungkin ini disebabkan mereka tidak mendapat informasi atau ada juga yang ambil mudah tentang perkara ini. Namun begitu sudah ramai yang beralih arah dengan mengguna dan mengamalkan produk dan bahan kecantikan berasaskan bahan semulajadi. Ini lebih meyakinkan para penggunanya.
Itulah yang diperincikan oleh buku. Kecantikan sebenar bermula dari dalam setiap individu yang diserlahkan lago oleh adab peribadi dan keikhlasan senyuman empunya diri. Selamat membaca. 

Reviews

There are yet no reviews for this product.