Sihat Itu Mahal!

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267326

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.6350KG
Sales price: RM 22.00
Price / kg:

Quick Overview

Penulis : Imam Ahmad Ibnu Nizar

Alih Bahasa : Nabila Abdul Jalil

Disemak Oleh: Ilyani Syiham Muhammad

Muka Surat: 412

Adakah migrain menghantui kehidupan sehari anda? Sering mengeluh sakit pinggang? Sering kebas-kebas? Atau mudah penat.,lesu dan penglihatan kabur? Jangan-jangan anda mengalami penyakit hipertensi,diabetis, insomnia dan lain-lain yang sering menganggu kehidupan seharian anda.
Jangan pandang sebelah mata dan menganggap keluhan ini remeh walaupun sekecil manapun kesakitannya. Malah sering dijadikan sindiran di antara kita, "Alah! Setakat migraine sikit saja bukannya putus nyawa... ! " 
Awas! Jika tidak berhati-hati ia boleh membawa kesan yang serius dan banyak wang ringgit yang perlu digunakan nanti. Ingat! Sihat itu sememangnya sangat mahal. Gara-gara mengabaikan keluhan-keluhan yang kita rasakan ringan boleh menghabiskan simpanan yang bertahun-tahun kita kumpulkan untuk mengubat penyakit yang dialami. Belum dikira tenaga dan masa yang perlu kita korbankan untuk mengurus penyakit itu.
Maka, tunggu apa lagi. Buatlah sesuatu sebelum derita penyakit itu menghimpit kehidupan anda,memerah keringat dan wang anda. Caranya mudah sekali anda boleh membaca buku panduan kesihatan harian yang sangat mudah ini. Boleh dijadikan rujukan yang pasti akan membantu anda. Pengetahuan tentang bagaimana mengenal pasti dan melakukan terapi terhadap pelbagai keluhan dan permasalahan kesihatan anda, serta bimbingan praktikal memelihara kesegaran tubuh badan anda dari rumah.
Buku lengkap ini penting untuk anda! Setiap rumah memerlukannya.

Reviews

There are yet no reviews for this product.