Rahsia Kecantikan Semulajadi Wanita Jepun

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789674480158

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4700KG
Sales price: RM 16.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Keiko Masami

Alih Bahasa : Rafidah Binti Rizal

Disemak Oleh: Panel Editor Al-Hidayah

Muka Surat : 248

Apabila disebutkan tentang cantik, ia merupakan sesuatu yang abstrak. Ini kerana setiap orang ada persepsinya yang tersendiri tentang kecantikan. Namun apa pun persepsi tentang kecantikan, yang perlu kita fahami adalah kecantikan itu merupakan anugerah dan menjaga kecantikan pula adalah satu kewajipan. Bukan sahaja itu, kecantikan bukan hanya terletak pada luaran semata-mata. Kecantikan yang paling utama adalah sihat tubuh badan serta sihat jiwa dan fikiran.

Menyingkap rahsia kecantikan semulajadi wanita Jepun, ia memberikan kita pelbagai petua dan resipi diet yang menyihatkan bukan sahaja untuk kesihatan luaran malah dalaman. Buku ini memberikan tip-tip kecantikan dan kesihatan yang menggunakan sepenuhnya bahan semulajadi yang juga menjadi makanan harian kita. Bahan-bahan ini diadun dan boleh dijadikan sebagai masker, pencuci muka, pelembab dan banyak lagi.

Pasti anda inginkan sesuatu kelainan, lebih-lebih lagi ia berasaskan bahan-bahan semulajadi yang tidak mendatang kesan sampingan seperti bahan kosmetik yang berada di pasaran yang kebanyakannya berasaskan bahan kimia yang mungkin mendatangkan kesan sampingan. Selamat mencuba.

Reviews

There are yet no reviews for this product.