Lintah Dan Khasiatnya

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670268941

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.2500IN
Product Weight: 0.3450KG
Sales price: RM 9.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Sitiatava Rizema Putra

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Di Semak Oleh : Panel Editor Hidayah

Muka Surat: 126

Apabila disebut sahaja lintah, pasti terlintas di dalam fikiran kita sejenis makhluk yang menggeli dan menjijikkan. Dengan struktur badannya yang licin, gelap dan menggelikan pasti membuatkan kita resah. Apatah lagi dengan sifatnya yang menghisap darah baik daripada haiwan mahupun manusia, ia pasti menimbul rasa ngeri dan jijik. Namun begitu, sebenar lintah memiliki manfaat yang begitu banyak sekall khususnya dalam penyembuhan, kesihatan dan kecantikan.
Apakah penyakit yang boleh menggunakan kaedah rawatan dan penyembuhan lintah Bagaimanakah cara ia dilakukan? Benarkah ada kesan positif daripada penggunaan lintah dalam penyembuhan dan rawatan? Dan daripada sudut ekonomi, apakah prospeknya di masa akan datang?
Semua ini dihuraikan di buku yang padat ini. Selain daripada mendapat informasi berkenaan manfaat lintah, kita jugs akan mendapat maklumat berkenaan prospek ekonomi daripada perusahaan lintah ini. Dipaparkan tentang hasil positif daripada penggunaan lintah ini dalam penyembuhan hanyak jenis penyakit.
Mari kita terokai keajaiban makhluk ciptaan Allah S.W.T.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.