Ensiklopedia Unggul Do'a Hajat Jampi Mujarrab HC

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789675984976

In Stock - 96  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 7.5000IN
Product Heigth: 10.2500IN
Product Weight: 1.7000KG
Sales price: RM 50.00
Price / kg:

Quick Overview

Muka Surat: 803

Pengarang : Abdullah Al-Qari b. Hj.Salleh (A.Q.HA.S.)

Setiap penyakit itu ada penawaratau ubatnya kecuaIi mati.Penyakit atau penderitaan yang diturunkan kepada manusia merupakan cubaan daripada Allah SWT terhadap hambanya. Berusaha untuk mendapat kesembuhan dan kembali sihat lebih utama daripada berputus asa atau berserah secara total kepada takdir dan cubaan.
Pelbagai cara yang boleh kita ikhtiarkan untuk mendapatkan kesembuhan atau penawar kepada penyakit yang kita hidapi. Sama ada menggunakan cara pengubatan moden ataupun perubatan tradisional dan alternatif. Yang paling penting ialah, ia tidak menyalahi akidah atau ajaran Islam. Berdoa atau menggunakan jampi daripada ayat-ayat Quran merupakan salah satu cara perubatan Islam. la telah diamalkan semenjak zaman Rasulullah SAW lagi. Apa sahaja cara yang kita gunakan asalkan tidak keluar dari batasan akidah Islam adalah usaha manakala kesembuhan dan kesihatan itu pula adalah dengan izin dari Allah SWT.
Buku ini amat berharga kerana menghidangkan himpunan penawar yang boleh kita ikhtiarkan dalam mendapatkan kesembuhan daripada Allah SWT. Semoga apa yang dinukilkan oleh penulis dan terkandung di dalam buku ini boleh kita jadi rujukan dan panduan dalam mendapatkan kesembuhan dan penawar dengan izin Allah SWT. Insya Allah..

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.