Dahsyatnya Mukjizat Madu

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670268446

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.3450KG
Sales price: RM 8.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang: Haviva A.B.

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Disemak Oleh : Panel Editor Al-Hidayah

Muka Surat: 181

Dan Tuhanmu mewahyukan kepada lebah; "Buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon kayu dan bangunan-bangunan yang dibuat manusia. Kemudian makanlah daripada tiap-tiap (jenis) buah-buahan, lalu ikutlah jalan Tuhanmu Yang telah dimudahkan (bagimu). Daripada perut Iebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda (kebesaran Allah) bagi orang yang memikirkan. "

(Al-Nahl: 68-69)
Siapa yang tidak mengenali madu. la merupakan bahan makanan yang mempunyai sejuta khasiat untuk kesihatan dan kesegaran tubuh badan manusia. Hal ini telah disebutkan di dalam Al-Qur'an, malah banyak kajian mengenainya telah membuktikan secara saintifik mujarabnya madu ini sebagai penawar dan makanan yang mengandungi sejuta khasiat. Ini suatu yang luar biasa. 
Untuk mengetahui lebih terperinci tentang khasiat dan kemujaraban madu boleh didapati di dalam buku ini. Malah anda juga mengetahui apakah penyakit yang disembuhkan dengan menggunakan madu serta ramuan campuran untuk pengubatan tersebut.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.