Basmi Gejala Kanser Dengan Solat Tahajjud

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789674390778

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4350KG
Sales price: RM 16.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Yanuar Arifin

Alih bahasa : Rafidah Binti Rizal

Di Semak Oleh : Panel Editor Al-Hidayah

Muka Surat: 214

Seperti yang sering kita dengar, kelebihan solat tahajjud mampu mengangkat martabat seorang manusia di sisi Allah S.W.T. Selain itu pengamal solat tahajjud juga akan memperlihatkan disiplin diri yang tinggi serta berkeyakinan teguh. Namun amat jarang sekali kita mendengar kelebihan solat tahajjud ini dari sudut kesihatan.
Buku membongkar kelebihan solat tahajjud yang mampu memberikan kesan positif terhadap badan manusia untuk melawan pelbagai penyakit salah satunya adalah kanser. Terbukti solat tahajjud mampu meningkatkan ketahanan tubuh serta melawan sel-sel penyakit kanser dalam tubuh manusia. 
Mungkin kita masih tertanya-tanya bagaimanakah ia mampu membasmi kanser? Atau apakah jenis kanser yang boleh dibasmi dengan solat tahajjud ini? 
Untuk pencerahan yang lebih terperinci, temukan jawapannya di dalam buku ini. Sungguh menarik dan informatif dalam mengupas persoalan manfaat dan kelebihan solat tahajjud dalam menyembuhkan penyakit kanser. Semoga dengan perkongsian ini memberikan sebuah motivasi baru untuk kehidupan yang lebih bermakna.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.