Soleh & Solehah Sejak dalam Rahim

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267463

In Stock - 99  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4950KG
Sales price: RM 15.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Miftahul Jannah Muhammad Yusuf Amin N.

Alih Bahasa : Nurul Hanim Abdullah

Disemak Oleh: Dr.Mohd.Puzhi Usop

Muka Surat: 274

Setiap pasangan suami isteri pasti mempunyai kisah luar biasa yang menarik untuk dikongsikan bersama. Apalagi kisah mendebarkan dan tegang, saat menunggu kehadiran si comel buah hati pengubat jiwa.

Itulah yang tersusun di dalam buku ini. Setiap susunan perenggan kisahnya diceritakan secara teratur, penuh drama oleh seseorang isteri bernama Miftahul Jannah. Dia membuka tabir kehidupan rumah tangganya bersama suaminya, Muhammad Yusuf Amin Nugroho. Saat penuh debaran menanti sang buah hati yang akan lebuh menyerikan kehidupan mereka.

Sejak bernikah, hamil dan sehingga lahirnya sang buah hati, mereka telah mempersiapkan diri dan melakukan banyak perkara positif demi memperoleh anak yang soleh/solehah. Bermula dengan mengkaji kitab Qurratu al-'Uyun karya Syeikh al-Imam Abu Muhammad, solat hajat 2 rakaat sebelum melakukan hubungan suami-isteri dan sebagainya.

Hayati kisah-kisah luar biasa ini, pasti setiap pasangan suami isteri akan mendapat hadiah paling istimewa daripada Allah S.W.T, iaitu buah hati yang soleh/solehah sejak dari dalam rahim.

Insya Allah...

Reviews

There are yet no reviews for this product.