Sikap Isteri Yang Boleh Merosakkan Keharmonian Rumahtangga

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789674390457

In Stock - 99  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4250KG
Sales price: RM 13.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Zulian al-Farizzi

Alih Bahasa : Nabilah Abd. Jalil

Muka Surat: 186

Dalam menjaga dan mengekalkan keharmonian rumah tangga, salah satu aspek amat penting untuk diperhatikan adalah sikap. Sama ada bagi pihak suami ataupun isteri. Rumah tangga yang bahagia dan harmoni sering tergugat oleh sikap-sikap negatif yang tidak diambil perhatian oleh setiap pasangan. Seringkali ia diambil mudah oleh salah satu pasangan sehingga menimbulkan ketidakpuasan hati yang membawa kepada keruntuhan rumah tangga. 

Buku ini menjuruskan secara khusus berkenaan sikap isteri yang boleh merosakkan keharmonian rumah tangga. Kadang-kadang sikap ini dirasakan kecil atau remeh, tetapi sebenarnya ia umpama bom jangka yang mungkin akan meruntuhkan sebuah keharmonian rumah tangga. Sangat penting untuk setiap kita mengetahui sikap-sikap yang mesti dihindari dalam membina dan mengekalkan hubungan serta suasana bahagia dan harmoni dalam rumah tangga.

Semoga dengan perkongsian yang terdapat di dalam buku ini memberikan kita banyak manfaat dan membantu kita dalam mendiri dan mengekalkan rumah tangga yang bahagia, harmoni dan mendapat keredhaan Allah.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.