Kumpulan Tips Aktiviti Suri Rumahtangga

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267333

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4450KG
Sales price: RM 15.00
Price / kg:

Quick Overview

Alih Bahasa: Siti Zainon Abdul Karim

Disemak Oleh: Dr.Mohd. Puzhi Usop

Muka Surat: 220

Menjadi suri rumahtangga bukanlah semudah yang kita sangka. Lebih-lebih lagi dengan kerenah anak-anak dan macam-macam perkara yang perlu diselesaikan. Rutinnya nampak mudah tetapi sebenarnya banyak, memenatkan dan kadang-kadang memberi tekanan. Bermula dari mencuci pakaian, membersihkan lantai, bilik mandi, membersihkan pinggan mangkuk dan banyak lagi. Pasti hari-hari anda akan sentiasa menjadi hari-hari yang sibuk dan tertekan.

Tidak perlu risau, bekalkan diri anda dengan tip-tip yang amat praktikal dan murah di dalam buku ini. Pasti setiap urusan rumahtangga anda yang berat akan menjadi lebih ringan. Malah anda boleh memanfaatkan sampah yang menghasilkan sesuatu yang bernilai. Kerana mengurus rumahtangga adalah seni, ia perlukan ilmu dan bimbingan untuk menjadikan lebih menarik dan menyeronokkan.

Berbagai tip diketengahkan meliputi banyak perkara. Semua tip yang diberikan supaya aktiviti pengurusan rumah tangga dilakukan dengan lebih 'smart', teratur malah lebih memudahkan setiap suri rumah. Pastinya konsep 'rumahku syurgaku' akan lebih subur dan menjadi prinsip utama setiap rumahtangga idaman.

Untuk itu jangan buang masa, capailah buku ini. Dapatkan solusi dari masalah yang sedang anda hadapi, usah pening kepala dan kusutkan fikiran. Ayuh, praktikkan segera! 

Reviews

There are yet no reviews for this product.