15 Tanaman Hiasan Dalam Rumah Bagi Keshiatan dan Kecantikan

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789674480073

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 6.0000IN
Product Heigth: 9.0000IN
Product Weight: 0.5200KG
Sales price: RM 16.90
Price / kg:

Quick Overview

Penyusun : Yusef N. Jatmika

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Disemak Oleh : Panel Editor Al-Hidayah

Muka Surat : 132

Sesungguhnya Allah itu indah dan Dia menyukai kecantikan.Tumbuh¬tumbuhan adalah termasuk dalam makhluk ciptaan Allah SWT. Ia dijadikan dengan tujuan-tujuan tertentu untuk manfaat manusia dalam kehidupan mereka. Ada yang dijadikan makanan dan ada pula perubatan serta hiasan.

Kebanyakan manusia terutamanya kaum wanita hanya mementingkan hiasan halaman rumah mereka. Maka kita dapati halaman rumah atau garaj kereta biasanya dipenuhi dengan bunga-bungaan mahupun tanaman lain yang menyerikan suasana halaman rumah mereka. Tidal( ramai yang menitik beratkan hiasan dalaman rumah mungkin kerana faktor kebersihan mahupun penyelenggaraan.

Hakikatnya, buku "15 TANAMAN HIASAN DALAM RUMAH BAGI KESIHATAN & KECANTIKAN" akan mengubah persepsi dan tanggapan kaum wanita. Mereka mungkin mengubah persepsi sebagaimana suasana dalaman rumah mereka juga berubah. Sesungguhnya kewujudan tanaman di dalam rumah akan menambah keindahan serta keceriaan. Selain itu oksigen yang segar yang dihasilkan oleh tanaman tersebut juga turut menghasilkan udara segar seolah-olah anda berada di dalam taman.

Semoga buku ini akan menjadi panduan kepada yang dahagakan keindahan luaran dan dalaman rumah.

Reviews

There are yet no reviews for this product.