Inovasi-Inovasi Dahyat Yang Mangubah Wajah Dunia

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267272

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 7.0000IN
Product Heigth: 10.0000IN
Product Weight: 0.5150KG
Sales price: RM 24.80
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Hamid Bahari

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Di Semak Oleh : Dr. Mohd. Puzhi Usop

Buku berwarna 
Setiap masa yang berlalu ada saja penemuan-penemuan yang bombastik, hebat, penuh revolusi, menakjubkan dan mampu mengubah wajah dunia secara menyeluruh. Inovasi-inovasi dahsyat itu tercipta oleh tangan-tangan genius yang memberi manfaat luar biasa bagi perkembangan peradaban dunia ini sejak dahulu sampai kini.
Lihat sahaja di dalam rumah kita ada komputer, telefon, internet, televisyen, telefon bimbit, elektrik, penyedut hampagas, radio, peti sejuk, mesin basuh dan banyak lagi. Di luar rumah pula basikal, motosikal, kereta dan pelbagai jenis mesin dan peralatan lain lagi. Semua pekakas, mesin, jentera dan inovasi ini kita perlukan untuk kemudahan harian kita. Setiap orang akan menggunakan inovasi-inovasi ini dalam melakukan aktiviti harian dengan lebih mudah dan selesa. Ciptaan-ciptaan canggih dan hebat disajikan di dalam buku ini dilengkapkan dengan fakta, gambar-gambar dan memudah kita untuk memahaminya
Buku ini melengkapkan pengetahuan am kita berkenaan inovasi dan ciptaan yang luar biasa dahyatnya sehingga mampi mengubah wajah dunia, sebagaimana yang kita lihat sekarang ini. Dan mungkin di masa hadapan akan ada lagi ciptaan yang lebih canggih dan hebat dari apa yang terdapat pada masa kini.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.