Revolusi Menuju Kesolehan

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267371

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.0000IN
Product Heigth: 7.5000IN
Product Weight: 0.3350KG
Sales price: RM 8.00
Price / kg:

Quick Overview

Disusun Oleh : Mujahidin Nur

Disemak Oleh: Dr.Mohd. Puzhi Usop

Muka Surat: 130

Tidaklah sukar bagi anda untuk menjadi orang yang soleh. Kerana kesolehan adalah fitrah seitap manusia. Yang penting bagaimanakah caranya untuk anda menjaga tenaga kesolehan yang ada dalam diri anda. Siapapun anda dan apapun pekerjaan anda. Anda akam mampu menjadi hamba yang Allah yang soleh.

Dilengkapi dengan tip-tip dan langkah-langkah menuju kesolehan, buku ini akan mengajak anda mendapatkan cara efektif dalam membentuk peribadi yang soleh dan menemani anda melakukan "Revolusi Spiritual" untuk meraih keecerdasan emosional dan spiritual. Sesungguh energi kesolehan akan membawa anda menjadi pewaris sejati kebahagiaan dunia dan akhirat.

Dari sudut psikologinya orang soleh mampu merasakan kebahagiaan dunia yang hakiki dan sempurna. Ini akan menghindarkan mereka daripada pelbagai penyakit dan tekanan hidup seperti stress, kemurugan, pesimis, mudah putus asa dan banyak lagi masalah psikologi yang boleh membawa ke tahap lebih buruk iaitu hilang upaya atau kehilangan nyawa.

Usah bergundah dan berduka kerana secara fitrahnya kita adalah soleh, tapi bagaimana cara untuk mengekalkan kesolehan dan meningkatkannya lagi Memerlukan usaha dan keyakinan. Salah satu cara bacalah buku ini.

Reviews

There are yet no reviews for this product.