Rahsia & Kelebihan Surah Al-Ikhlas

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789675984624

In Stock - 100  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.2500IN
Product Weight: 0.4400KG
Sales price: RM 15.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang : Dr.Muhammad Dhani

Editor : Dr.Mohd. Puzhi bin Usop

Muka Surat: 198

Surah ke-112 yang terdiri daripada 4 ayat. Di antara surah yang terpendek dan paling mudah untuk dihafal. Sering kita baca selepas solat atau dalam majlis zikir. Di baca berulang-ulang kali. Adakah kita ketahui rahsia dan kehebatan surah ini? Surah yang telah menggoncong'Arasy ini. Adakah kita telah dalami maksud dan makna yang terkandung di dalam surah ini? Jawapan untuk persoalan tersebut dihuraikan di dalam buku ini.
Buku hasil tulisan Dr. Muhammad Dhani membuka ruang untuk kita mengetahui serba sedikit tentang rahsia dan kelebihan Surah Al-lkhlas ini. Tepat saat dikala kita memerlukan sebuah buku yang menghidangkan apa yang kita perlu ketahui dan apa yang kita perlu ambil kisah. Mengapa? Kerana amat beruntunglah orang yang mengamaikan surah ini serta mengetahui fadilat dan kelebihannya. Dan amat rugi bagi mereka yang tahu tetapi tidak mengambil keuntungannya. Manakala amat kasihan pula mereka yang ketinggalan dan tidak mengetahui berkenaannya.
Semoga dengan kehadiran buku ini kita akan merasakan kehebatan Surah Al-lkhlas ini yang akan mendekatkan lagi kita kepada Yang Maha Pencipta. 

Reviews

There are yet no reviews for this product.