Isu-Isu Produk Halal

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670465159

In Stock - 99  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 7.0000IN
Product Heigth: 10.0000IN
Product Weight: 0.7400KG
Sales price: RM 28.00
Price / kg:

Quick Overview

Penulis : Mufti Kerajaan

Muka Surat: 304

Sebagai pengguna Muslim. kita pasti inginkan jaminan halal yang kukuh terhadap makanan dan apa jua produk yang kita gunakan. Isu halal makanan dan produk pengguna yang lain merupakan salah satu topic hangat yang sering dibincangkan sejak kebelakangan ini oleh berbagai pihak, sama ada pembekal barangan mahupun pengguna sendiri, pemimpin-peminpin masyarakat dan juga para ulama.
Buku Isu-Isu Produk Halal yang merupakan himpunan fatwa Yang Berhormat Mufti Kerajaan Negara Brunei Darusssalam dari tahun 1994 hingga 2006 menghidangkan kepada para pembaca perbincangan yang begitu luas dan pelbagai, mengenai masalah-masalah yang bersangkut dengan berbagai jenis produk pengguna menurut perspektif Islam.
Untuk memudahkan pembaca mendapatkan penjelasan dan maklumat menurut keutamaan penjelasan dan maklumat menurut keutamaan masing-masing, buku ini telah menyediakan rangkaian permasalahan yang dibahagikan kepada 10 kategori utama. Pastinya fatwa yang terkandung di dalam buku ini amat dinanti-natikan oleh banyak pihak yang peka terhadap perkembangan industry makanan dan produk pengguna setembat dan antarabangsa.

Reviews

There are yet no reviews for this product.