DOA & ZIKIR PENAWAR TEKANAN SEGERA

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670267579

In Stock - 83  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 11.0500M
Product Heigth: 15.0300M
Product Weight: 0.1250KG
Sales price: RM 7.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang: Fathullah Yasin

Doa & Zikir bukan hanya sekadar ibadah. Malah fungsi dan kesannya lebih dari itu. Bagi jiwa yang agak tertekan dan tidak tenang, doa & zikir juga merupakan salah satu terapi yang mampu memberi ketenangan masalah kehidupan. Walaupun ia kelihatannya seperti tidak logik oleh akal manusia. Namun itulah kekuasaan dan kasih sayang Allah kepada hamba-Nya bernama manusia.

Buku ini menghimpunkan doa & zikir yang boleh kita amalkan bila-bila masa lebih-lebih lagi ketika mana jiwa dan perasaan terasa tertekan dan bercelaru. Ia amat mudah untuk diamalkan . Setiap doa & zikir kita ucapkan itu Insya-Allah akan mendapat ganjaran pahala daripada Allah S.W.T.

Maka tinggalkan perbuatan bodoh yang sering dilakukan orang yang ditimpa masalah dengan menghabiskan masa mereka dengan aktiviti yang tidak berfaedah dan maksiat. Contohnya menyendiri dan menjerit tidak tentu hala, mengambil dadah, minuman keras dan banyak lagi perlakuan yang tidak bermanfaat malah diri sendiri dan orang lain.

Sekiranya anda dilanda masalah dan tekanan hidup mengadulah, berdoalah dan memohonlah kepada Allah. Kerana sesungguhnya Allah itu Maha Mendengar, Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Reviews

There are yet no reviews for this product.