Dosa-Dosa Isteri Yang Paling Dibenci Allah S.W.T.

Rating: Not Rated Yet
Product Code: 9789670465395

In Stock - 99  ITEMS

Product Dimensions and Weight

Product Width: 5.5000IN
Product Heigth: 8.0000IN
Product Weight: 0.4600KG
Sales price: RM 14.00
Price / kg:

Quick Overview

Pengarang: Masykur Arif Rahman

Alih Bahasa : Nur Thairah Syamsuddin

Di Semak Oleh : Panel Editor Hidayah

Muka Surat: 228

Setiap wanita idaman pasti ingin menjadi seorang isteri yang solehah. Ingin disayangi dan dikasihi oleh suami tercinta. Dan impian besar mereka untuk mendapat rumahtangga yang bahagia dan sentiasa diselubungi oleh wangian syurga di dalamnya. Isteri mana yang tidak mahukan semua ini. 
Tetapi bagaimana caranya? Sudah pastilah dengan menghindari semua dosa yang lazim dilakukan oleh isteri kepada suaminya. Lantas apakah dosa-dosa itu? Usah tertanya-tanya lagi, persoalan itu dijawab di dalam buku Mi. Disajikan lebih 50 dosa, seperti berbohong, mengadu domba, berzina, tidak menjaga suami yang sedang sakit, tidak mencegah suami dari melakukan kemungkaran, pengguguran anak, memperlihatkan aurat selain kepada suami dan membiarkan anak-anak terbiar.

Berdasarkan nas-nas yang kukuh yang bersumberkan Al-Qur'an dan Hadis, setiap dosa dikhabarkan dengan terperinci dan mendalam. jadi apa yang kita tunggu lagi. Baca buku ini dan hindari diri kita daripada melakukan dosa-dosa yang paling dibenci Allah S.W.T dan jadilah Isteri yang paling bahagia dan membahagiakan suaminya serta patuh kepada suruhan dan larangan Allah.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.